Over VideoProf

Specialist in online video's!

VideoProf

Jij wilt makkelijk en snel video maken of tot je beschikking hebben! VideoProf heeft het juiste gereedschap voor jou. We zijn gelanceerd met ons DHZ platform waarmee je zelf onder 10 minuten professionele video's maakt in je eigen huisstijl.

Je video met de bijbehorende professionele branding staat online nog voor je concurrent wakker is!


We blijven onze Tools continu ontwikkelen en in 2021 volgen er nog een aantal spectaculaire nieuwe video toepassingen die het onderscheidend vermogen van je bedrijf nog eens onderstrepen

Vanaf 2019 bestaat 80% van het internetverkeer uit VIDEO!

Videogebruik bedrijven

Inmiddels gebruikt meer als 81% van de bedrijven video als marketing tool. Van de bedrijven die dit nog niet doen is 70% van plan ermee te starten.


Jouw Klant

Is er dol op. 

Maar liefst 76% bekijkt het liefst een video over een product of service.

Ons team

Arjan van Oirschot

Gepassioneerd Ondernemer

Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Op dit moment gefascineerd door, en mezelf gespecialiseerd in, “het nieuwe online zaken doen”. Als kleine jongen liep ik nog naar de buren voor het maken van een kopietje, en juist deze generatie help ik met het ontrafelen van alle moderne ontwikkelingen die razendsnel op je afkomen. Ik leg (op hun manier) uit, wat wel en wat niet te doen en uiteraard ook op welke manier.Floor van Oirschot

Gepassioneerd Marketeer

Geboren in 1995 en opgegroeid in een ondernemersgezin. Met passie voor de horeca ben ik in 2013 gestart met de Hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Gedurende mijn eerstejaars stage heb ik binnen Bilderberg Kasteel Vaalsbroek mogen proeven, hoe het werkt op de Sales en Marketing afdeling en kreeg een passie voor deze kant van het ondernemen. Hierna kwam deze passie nogmaals tot zijn recht in de minor ondernemerschap, ook hier ging ik als marketeer aan de slag. De passie voor marketing groeide en ik wilde mezelf hier meer in verdiepen en ontwikkelen. Door aan de slag te gaan binnen het bedrijf van mijn vader en het doen van onderzoek naar een marketinggericht onderwerp ben ik gegroeid tot een gepassioneerd marketeer.

Maak in 3 stappen zelf Professionele Video's!

Het Videopakket voor jouw bedrijf