Over VideoProf

Video voor Content Creators

We zijn zelf ondernemers met een grote interesse voor marketing. Het is al een behoorlijke tijd duidelijk dat video hier onmisbaar is. Voordelen van video zijn genoegzaam bekend, het grote nadeel is tijd. Editen van video's vraagt kennis en tijd. Ook wij lopen hier tegenaan en hebben gezocht naar een passende oplossing. Dit heeft geresulteerd in een makkelijk bruikbaar platform met 4500+ templates waar er iedere maand 30 bijkomen en waar je met 10 video's tegelijk kunt renderen. Ieder template is in 3 eenvoudige stappen aan te passen aan de huisstijl van jou, of je klant. Tijd is niet langer een allesbepalende factor.

Ons team

Arjan van Oirschot

Gepassioneerd Ondernemer

Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Op dit moment gefascineerd door, en mezelf gespecialiseerd in, “het nieuwe online zaken doen”. Als kleine jongen liep ik nog naar de buren voor het maken van een kopietje, en juist deze generatie help ik met het ontrafelen van alle moderne ontwikkelingen die razendsnel op je afkomen. Ik leg (op hun manier) uit, wat wel en wat niet te doen en uiteraard ook op welke manier.Floor van Oirschot

Gepassioneerd Marketeer

Geboren in 1995 en opgegroeid in een ondernemersgezin. Met passie voor de horeca ben ik in 2013 gestart met de Hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Gedurende mijn eerstejaars stage heb ik binnen Bilderberg Kasteel Vaalsbroek mogen proeven, hoe het werkt op de Sales en Marketing afdeling en kreeg een passie voor deze kant van het ondernemen. Hierna kwam deze passie nogmaals tot zijn recht in de minor ondernemerschap, ook hier ging ik als marketeer aan de slag. De passie voor marketing groeide en ik wilde mezelf hier meer in verdiepen en ontwikkelen. Door aan de slag te gaan binnen het bedrijf van mijn vader en het doen van onderzoek naar een marketinggericht onderwerp ben ik gegroeid tot een gepassioneerd marketeer.

Gebruiksvriendelijk Platform voor Content Creators

Professionele videocontent, gemakkelijk en snel

4500+ (animatie) video templates, elke maand 30 nieuwe en met 10 video's tegelijk renderen