arrow_drop_up arrow_drop_down

Over VideoProf

Specialist in online video's!

VideoProf

VideoProf is gespecialiseerd in Video Marketing. Sinds 2013 hebben wij ons in deze materie verdiept en ons gefocust op een aantal belangrijke onderdelen, WelkomPop, HollywoodLogo en PromoVideo. Aan de hand van drie verschillende manieren van video gebruik zorgen wij ervoor dat jouw website tot leven komt. Het is voor de bezoekers een beleving om je site te bezoeken. Het zorgt voor diepgang en persoonlijkheid.

In 2019 bestaat 80% van het internetverkeer uit VIDEO!

Videogebruik bedrijven

Inmiddels gebruikt meer als 81% van de bedrijven video als marketing tool. Van de bedrijven die dit nog niet doen is 70% van plan ermee te starten.


Jouw Klant

Is er dol op. 

Maar liefst 76% bekijkt het liefst een video over een product of service.

Ook online persoonlijkheid en karakter

Wil je geen klanten meer mis lopen, de hoeveelheid bezoekers die jouw website wegklikken drastisch verlagen? Wil je graag meer traffic naar jouw website genereren? Ben jij ondernemer en wil je graag meer uit je internet marketing halen? Daar kan VideoProf je bij helpen!

Aan de hand van video tools zorgt VideoProf voor een persoonlijke en unieke benadering ook via het internet. Door het gebruik van video kom je hoger te staan in de zoekresultaten, genereer je meer traffic op je website en zal je bouncerate sterk verlagen.

  • Genereert meer traffic op de website
  • Verlaging van je bounce rate
  • Versterkt de beleving van je bezoekers
  • Stijging van persoonlijkheid online
  • Onderscheidend van de concurrentie

Ons team

Arjan van Oirschot

Gepassioneerd Ondernemer

Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Op dit moment gefascineerd door, en mezelf gespecialiseerd in, “het nieuwe online zaken doen”. Als kleine jongen liep ik nog naar de buren voor het maken van een kopietje, en juist deze generatie help ik met het ontrafelen van alle moderne ontwikkelingen die razendsnel op je afkomen. Ik leg (op hun manier) uit, wat wel en wat niet te doen en uiteraard ook op welke manier.Floor van Oirschot

Gepassioneerd Marketeer

Geboren in 1995 en opgegroeid in een ondernemersgezin. Met passie voor de horeca ben ik in 2013 gestart met de Hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Gedurende mijn eerstejaars stage heb ik binnen Bilderberg Kasteel Vaalsbroek mogen proeven, hoe het werkt op de Sales en Marketing afdeling en kreeg een passie voor deze kant van het ondernemen. Hierna kwam deze passie nogmaals tot zijn recht in de minor ondernemerschap, ook hier ging ik als marketeer aan de slag. De passie voor marketing groeide en ik wilde mezelf hier meer in verdiepen en ontwikkelen. Door aan de slag te gaan binnen het bedrijf van mijn vader en het doen van onderzoek naar een marketinggericht onderwerp ben ik gegroeid tot een gepassioneerd marketeer.

Onze Diensten

Hollywood Style Logo Animatie

(Internet) marketing wordt overspoeld door video. Zorg dat jouw logo professioneel in je video verwerkt is, en verlies op dit punt niet van je concurrenten.

Een warm welkom, ook online!

Je website is een extra vestiging van je bedrijf. Ontvang je jouw klant online op dezelfde manier als je dat zou doen bij een bezoek aan je bedrijf.

Betaalbare Promotievideo's

Betaalbare Promotievideo's voor iedere ondernemer. Aan de hand van unieke video's laat je jouw bezoekers zien waar je bedrijf voor staat en wat jij als ondernemer te bieden hebt. 


Lekker Koekje?