VideoProf is een merknaam van: van Oirschot Product Bemiddeling

VideoProf en haar onderdelen HollywoodLogo, WelkomPop en PromoVideo zijn merknamen van van Oirschot Product Bemiddeling. Dit is de reden dat op alle officiële documenten de naam van Oirschot Product Bemiddeling gebruikt wordt. Onder het Kamer van Koophandel nummer staat ook van Oirschot Product Bemiddeling geregistreerd als bedrijf. VideoProf en haar onderdelen HollywoodLogo, WelkomPop en PromoVideo zijn door ons gebruikte merknamen.

Anti Spam beleid van; van Oirschot Product Bemiddeling

van Oirschot Product Bemiddeling verstuurt gratis informatie, tips, trucs en technieken via e-mail nadat een inschrijver zich heeft aangemeld. Daarnaast kan van Oirschot Product Bemiddeling eigen producten aanbieden via e-mail en via (in dit geval) de site www.videoprof.nl. van Oirschot Product Bemiddeling heeft de regelgeving rondom elektronische mailings en de Nederlandse Privacywetgeving hoog in het vaandel. Zo proberen wij te allen tijde Spam te voorkomen.

Wat is spam?

Onder spam wordt verstaan: Een grote hoeveelheid email verstuurd aan geadresseerden die hier niet expliciet om hebben gevraagd. Alle e-mails in deze hoeveelheid komen qua inhoud in grote lijnen met elkaar overeen en bevatten vaak reclame voor producten, politieke denkwijze en/of propaganda. Ook het veelvuldig de zelfde email versturen naar een geadresseerde die hier niet expliciet om gevraagd heeft valt onder spammen. (Dit geld voor zowel consumenten als bedrijven) van Oirschot Product Bemiddeling zal de gegevens nooit voor andere doeleinden gebruiken of doorverkopen. Elke inschrijver kan zich altijd gratis en eenvoudig afmelden door op de uitschrijflink te klikken in de ontvangen e-mail.

Elke inschrijver kan zijn keuze aangeven

Wanneer iemand zich inschrijft voor onze nieuwsbrief krijgt hij/zij ook de kans om aan te geven in welke onderdelen van (in dit geval) VideoProf hij of zij het meest geïnteresseerd is. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de verstrekte informatie ook daadwerkelijk interessant is voor onze inschrijvers.

Privacy

Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.