Ben je het zat dat je continu op de proppen moet komen met nieuwe video content, maar

je weet niet hoe!

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

DE ONLINE WERELD IS BIJNA NIET BIJ TE HOUDEN...


Een behoorlijk aantal jaren hou ik me bezig met Online Aanwezigheid, Social Media en Branding. Ik kwam er al snel achter dat hier een hoop bij komt kijken. 


Het maken, of laten maken van een website is één, maar hoe hou ik hem up-to-date en hoe hou ik mijn bezoekers geboeid? Dan hebben we ook nog Social Media. Hoeveel platformen moet ik hebben en bij welke en wat ik moet ik daar plaatsen? Hoe hou ik ook hier mijn bezoekers geboeid en hoe onderscheid ik mezelf van de rest?


Het was een struggle, maar gelukkig heb ik er mijn weg in gevonden en weet ik hoe ik goed online zichtbaar ben.   


WORD EEN ONLINE SUPERSTER

Iedereen zit tegenwoordig online en je moet jezelf onderscheiden om op te vallen. Als je jouw online zichtbaarheid wilt verbeteren, zeker als we het hebben over Social Media, zijn er een aantal dingen belangrijk. 


Het eerste is Consistentie. Je moet consistent aanwezig zijn op Social Media. Je kunt niet 1 keer iets posten en dan weken niets. Dit werkt niet. Je moet consequent (het liefst elke dag) online aanwezig zijn. 


Het tweede is Branding. Je moet ervoor zorgen dat je content voor herkenning zorgt. Mensen die jouw content zien moeten gelijk weten dat het over jou gaat. 


Als laatste moet je jezelf Onderscheiden. Dit is een lastige, zeker in de tijd van nu, maar je moet er alles aan doen om jezelf toch te onderscheiden. Wees creatief met het maken van content, zorg voor kwaliteit en een persoonlijke benadering.


VIDEO IS DE WEG OM TE GAAN!

Video’s zijn de manier om jouw doelgroep online te boeien. Het is persoonlijk, een gemakkelijke manier om informatie tot je te nemen en je krijgt de kans om hier lekker creatief mee te zijn. 


Het is allang niet meer de tijd voor bladzijde lange advertenties en lappen tekst op je website. De aandachtsspanne van tegenwoordig is klein en jouw doelgroep is door alle aanwezige prikkels snel afgeleid. Video is een snelle en makkelijke manier om informatie op te nemen en heeft de voorkeur van jouw doelgroep. Ik hoor je denken; "Hoe ga ik video’s maken? Ik heb hier geen verstand van, heb er geen software voor en eigenlijk ook geen tijd." ER KOMT EEN OPLOSSING

Ik begrijp je helemaal. Alleen video’s opnemen kost al enorm veel tijd en dan is er nog het edit werk. Jij als ondernemer, hebt er vast ook last van.  De 24 uur die in een dag zitten zijn sowieso niet genoeg en dit al zonder dat je video’s maakt. Je hebt vast nagedacht om dit te gaan uitbesteden. Maar dit heeft vaak weer een prijskaartje. Videograven kosten geld en dit past misschien niet in je budget.  

Je moet daarnaast ook consistent aanwezig zijn om je concurrenten voor te blijven, dus dit betekent dat je veel content tot je beschikking wilt hebben. Hoe ga je dit voor elkaar krijgen?


Wij hebben hiervoor de oplossing – VideoProf Ontzorgen. 


Met VideoProf Ontzorgen hoef jij je géén zorgen meer te maken over je video content. Wij zorgen elke maand voor voldoende video’s om te plaatsen. Zo heb je elke maand verse content om te delen met jouw klanten zonder dat dit veel tijd kost. 


We overleggen samen welke onderwerpen, evenementen of andere belangrijke punten in de video verwerkt moeten worden. Je hoeft je geen verdere zorgen te maken, de rest doen wij. Met jouw doelstellingen en andere informatie kunnen we voor passende video content zorgen en krijg je deze iedere maand op een afgesproken datum in je inbox.

VIDEOPROF ONTZORGEN 

Met VideoProf Ontzorgen heb je: 


 • Elke maand verse video content.
  Elke maand heb je 4 (2 feed + 2 story/reels) video’s kant en klaar in je inbox. Zo heb je altijd genoeg en gevarieerde video content tot je beschikking. 
 • Klant en klaar in je inbox. 
  Je hebt elke maand op een afgesproken datum de gemaakte video content kant en klaar in je inbox. Wij zullen de video’s (klaar om geplaatst te worden) aan je versturen via WeTransfer. 
 • Planning over content onderwerpen.
  We gaan samen bepalen waarover jij graag videocontent wil hebben. Ook zullen we tussendoor contact houden over onderwerpen, evenementen en gelegenheden die verwerkt dienen te worden in de video content. 
 • 2 x per jaar een combi video.
  Je krijgt 2 keer per jaar een combinatie video. Dit is een samengestelde video uit meerdere videoanimaties. Bedenk zelf je onderwerp en doelstelling van de video en wij gaan voor jou aan de slag. (Dit is een extra bovenop de maandelijkse video content)
 • Voorsprong op je concurrenten. 
  Is je concurrent nog wel in de weer met foto-/filmcamera en/of smartphone. Zit hij uren achter de computer met videobewerking software en is hij blij als hij een paar keer per jaar in staat is een video te produceren. Of geeft hij behoorlijk geld uit aan verschillende videograven? Jij gaat deze slag winnen. Je hebt elke maand verse video content voor een vaste (budget vriendelijke) prijs, en je hoeft hier zelf niets voor te doen. 
 • Géén zorgen over apparatuur.
  Je hebt géén kostbare videoapparatuur nodig. Wij verzorgen voor jou iedere maand nieuwe video's. Je hoeft dus zelf niet meer aan de slag met videoapparatuur. Dit betekent géén extra budget nodig, maar een besparing op je budget.
 • Géén zorgen over videobewerking software.
  Kostbare videobewerking software heb je niet (meer) nodig. Wij maken voor jou  elke maand nieuwe video content, die je kant en klaar in je inbox ontvangt. Ze zijn klaar om geplaatst te worden. Je hoeft ze alleen nog maar te downloaden. Geen enorme leercurve met de tijd en kosten die hierbij horen. Directe tijdswinst en nogmaals besparing op je budget.
 • Géén noodzaak voor een videograaf.
  Er is niets mis met een videograaf! Dit is een vakman of vrouw die zeker in staat is een professionele video voor jouw bedrijf, product, of dienst te maken. Het vraagt wel om budget.  Je hebt nu elke maand nieuwe video's voor een vaste (budget vriendelijke) prijs. Je hoeft geen videograaf meer in te zetten voor ieder videoproject. Dit simpele feit is je grootste besparing.
 • Video's met een professionele uitstraling.

  De Video's zijn in jouw huisstijl, voorzien van jouw logo, kleuren en zorgvuldig uitgezochte foto's en teksten. Professionele animaties, licht, geluid en scherpte op orde, kortom een visitekaartje voor je bedrijf.

 • Altijd voldoende video.
  70% van de consumenten (Ja, ook jouw klanten) worden het liefst geïnformeerd over een bedrijf, product, of dienst d.m.v. content (alles wat er on- en offline over te vinden is) Laat video nu juist dat stukje content zijn wat hier de voorkeur heeft. Wij maken elke maand nieuwe video content voor je. Zo heb je elke maand verse en voldoende video content om te delen met jouw klanten. 
 • Toegang tot de besloten FB-groep. 
  Als Eigenaar van VideoProf Ontzorgen heb je ook toegang tot onze besloten Facebookgroep waar jij en andere ondernemers van VideoProf Ontzorgen elkaar kunnen inspireren en adviseren over videostrategie. Je kunt hier voorbeelden bekijken en inspiratie opdoen.

Wat gaat dit kosten?

Wat mag zo'n samenwerking met ons nu kosten? 

Om hier transparant in te zijn doe ik, wat jij ook doet: Ik raadpleeg Google. 

 

kosten-bedrijfsvideo-in-pcJe ziet het op de afbeelding, als ik zoek op bedrijfsvideo of animatievideo, krijg ik ver uiteenlopende resultaten, vanaf €.599,- tot en met €.8.000,-. Het gaat hier veelal om prijzen van een Videograaf. 

 

Zoek ik wat specifieker naar logoanimatie, worden de prijzen al iets interessanter. €.149,- voor één enkele animatie. 


kosten-logo-animatie-in-pc


Mijn Aanbod

Als Eigenaar van VideoProf Ontzorgen krijg je elke maand 4 video animaties en 2 grotere projecten per jaar aangepast aan jouw wensen. 

 

VideoProf Ontzorgen:


Elke maand verse Video Content - Per jaar 48 Animaties


Waarde: €.7152,-


2x per jaar een Combi Video


Waarde: €.1198,-

Totale Waarde:
€.8350,-


GAAN WE NIET DOEN!


Ik gun je dat je altijd voldoende videocontent hebt en dat de investering je totaal niet in de weg zit.VideoProf Ontzorgen: €.120,- per maand of €.1200,- per jaar

 


 

Profiteer van dit aanbod en maak je nooit meer zorgen over het hebben van voldoende video content.

product-foto-videoprof-ontzorgen
€.8350,-
€.120,- p.m. of €.1200,- p.j.   

VideoProf Ontzorgen

 • Elke maand 4 (2 feed + 2 story/reels) video’s         €.7152,- kant en klaar in je inbox.
 • Twee combi video's                                                    €.1198,- 
 • Totaal                                                                              €.8350,-


                           €.120,- per maand of €.1200,- per jaar

                   

VideoProf Ontzorgen

Wat krijg ik?

Elke maand krijg je 4 (2 feed + 2 story/reels) video’s kant en klaar in je inbox. Zo heb je altijd genoeg en gevarieerde video content tot je beschikking. Daarnaast krijg je 2 x per jaar een combi video.

Wat moet ik aanleveren?

In principe halen we alle content; logo, foto's, kleuren van je website. Als iets van onvoldoende kwaliteit is, of we hebben andere vragen, nemen we zelf contact op.

Hoe weten jullie wat voor content ik wil hebben?

We bespreken voor aanvang de gewenste doelen en onderwerpen. De besproken onderwerpen laten we naar voren komen in de video's.

Waar vind ik mijn video's?

Je krijgt elke maand op een afgesproken datum jouw video's kant en klaar in je inbox. We versturen de video's via WeTransfer waarna je ze kunt downloaden en gebruiken.

Hoe lang duurt het voor mijn animaties klaar zijn?

Even afhankelijk van de drukte, de hoeveelheid video's en de door jou aan te leveren informatie hebben we ongeveer 2 weken opstarttijd nodig. Vervolgens krijg je uiteraard elke maand je video's op een afgesproken tijd in je inbox.

Wat is een combi-video?

Dit is een samengestelde video uit meerdere videoanimaties. Bedenk zelf je onderwerp en doelstelling van de video en wij gaan voor jou aan de slag.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt een keuze maken tussen betaling per maand of betaling per jaar. (Ideal - PayPal - Credit Card)

Hoe kan ik opzeggen?

Bij een maandabonnement kun je per maand opzeggen, bij een jaarabonnement per jaar. De lopende termijn wordt nog afgerekend, de nieuwe termijn niet meer. Om op te zeggen, stuur een mailtje naar support@videoprof.nl

                 

Wat klanten zeggen

Roland Roos
Roland Roos - Finvinyl - Deurcoatings 
We hebben al enige tijd verschillende animaties en promovideo's van VideoProf. Arjan en Floor begrijpen wat je vraagt, voeren dit keurig uit en het kost géén kapitalen.
Michiel van Nifterik
Michiel van Nifterik - Hamevac BV & Hamevac International BV
Al vele jaren maken Arjan en Floor diverse animaties voor het gebruik binnen ons bedrijf. In onze branche zijn wij inmiddels een begrip als het gaat om online aanwezigheid.
Tommy Gulicher
Tommy Gulicher - The Real Signmaker  
Ik ken Arjan via Roland Roos. Hij stuurde een voorbeeld Promovideo van één van mijn projecten en ik was direct verkocht. Kort, bondig en zeer professioneel. Een strak overzicht van mijn werk.

BONUS

inbox-email

Klant en klaar

in je inbox 

Je hebt elke maand op een afgesproken datum de gemaakte video content kant en klaar in je inbox. Wij zullen de video’s compleet en klaar om geplaatst te worden naar je toe sturen via WE transfer. CONTENT PLANNING

Planning content

We gaan samen voorafgaand aan de start bepalen waarover jij graag videocontent wil hebben. Ook zullen we tussendoor contact houden over onderwerpen, evenementen en gelegenheden die moeten worden verwerkt in de video content. 


FACEBOOK

Besloten FB-groep 

Als Eigenaar van VideoProf Ontzorgen heb je ook toegang tot onze besloten Facebookgroep waar jij en andere ondernemers elkaar kunnen inspireren en adviseren over videostrategie. Je kunt hier voorbeelden bekijken en inspiratie opdoen.

Er is een MAAR!

Je ziet hoeveel aandacht we aan jou besteden! Dit kunnen we onmogelijk voor grote groepen ondernemers. 

 

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers

 

Je kunt op de betaalpagina zien hoeveel plekken er nog zijn, als we vol zitten gaat deze pagina uit de lucht. 

 

Ik hoop van harte dat je met ons gaat samenwerken. 

Wil je zeker zijn van voldoende en onderscheidende video content klik dan even op de button en ik zie je zo!

product-foto-videoprof-ontzorgen
€ 8350
€.120,- p.m. of €.1200,- p.j.   

VideoProf Ontzorgen

 • Elke maand 4 (2 feed + 2 story/reels) video’s                €.7152,-
  kant en klaar in je inbox.
 • Twee combi video's                                                           €.1198,- 
 • Totaal                                                                                    €.8350,-


                          €.120,- per maand of €.1200,- per jaar