arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

Over HollywoodLogo

HollywoodLogo

HollywoodLogo, WelkomPop en PromoVideo vormen samen VideoProf. HollywoodLogo bied 

meer dan 900 logo animaties waarmee je jouw internet marketing, en in het bijzonder jouw videomarketing, een boost kunt geven. 


Internet marketing is niet meer weg te denken binnen de marketing van nu. Sinds 2013 hebben wij ons in deze materie verdiept en ons gefocust op een aantal belangrijke onderdelen. HollywoodLogo is een belangrijk onderdeel binnen deze materie. Het is een unieke wijze om jouw logo aan je doelgroep te presenteren. Bijkomend voordeel! Automatisch gebruik van video (belangrijk voor de zoekresultaten) en onderscheidend.

Hollywood Style Logo Animatie!

Hoe kun je nu op een unieke en onderscheidende manier aan je klanten je logo presenteren? Je hebt als ondernemer nagedacht over hoe jouw logo eruit ziet. Welke kleuren, vormen en teksten ga ik gebruiken? Na een prachtig logo ontworpen te hebben kom je erachter dat het (weliswaar mooi) maar nog steeds maar een relatief statisch beeld is. HollywoodLogo brengt je logo 'letterlijk' tot leven


Met keuze uit meer dan 900 logo animaties wordt ook jouw logo op een unieke en onderscheidende manier gepresenteerd aan je klant. Niet alleen wordt hiermee de aandacht van je klant getrokken maar je laat ook de concurrentie ver achter je met een moderne manier van logopresentatie. HollywoodLogo is de manier om jouw logo tot leven te brengen en direct de aandacht te trekken van je klanten. 

Trek gelijk de aandacht van je klanten! 

Wil je jouw logo tot leven brengen, direct de aandacht van je klant trekken en je concurrentie ver achter je laten als het gaat over videomarketing? Wil je op een unieke en onderscheidende manier jouw logo presenteren aan je doelgroep, stijgen in de zoekresultaten en gelijk jouw verhaal vertellen? Ben jij ondernemer en wil je graag meer uit je internet marketing halen? Dan is HollywoodLogo jouw oplossing! 


HollywoodLogo is een unieke manier om je logo te presenteren aan je doelgroep. Aan de hand van HollywoodLogo vertel je bij het tonen van je logo waar je bedrijf voor staat. Daarnaast trekt het gelijk de aandacht en geneer je een betere positie binnen de zoekresultaten door het gebruik van video. 

  • Trekt direct de aandacht van je klanten.
  • Een unieke wijze om je logo aan je doelgroep te presenteren. 
  • Stijging in de zoekresultaten door het gebruik van video.
  • Meer dan 900 logo animaties, voor elke ondernemer een passende stijl.
  • Laat je concurrenten ver achter je met deze update voor jouw videomarketing. 
  • Genereert meer traffic op de website.

Ons team

Arjan van Oirschot

Gepassioneerd Ondernemer

Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Op dit moment gefascineerd door, en mezelf gespecialiseerd in, “het nieuwe online zaken doen”. Als kleine jongen liep ik nog naar de buren voor het maken van een kopietje, en juist deze generatie help ik met het ontrafelen van alle moderne ontwikkelingen die razendsnel op je afkomen. Ik leg (op hun manier) uit, wat wel en wat niet te doen en uiteraard ook op welke manier.Floor van Oirschot

Gepassioneerd Marketeer

Geboren in 1995 en opgegroeid in een ondernemersgezin. Met passie voor de horeca ben ik in 2013 gestart met de Hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Gedurende mijn eerstejaars stage heb ik binnen Bilderberg Kasteel Vaalsbroek mogen proeven, hoe het werkt op de Sales en Marketing afdeling en kreeg een passie voor deze kant van het ondernemen. Hierna kwam deze passie nogmaals tot zijn recht in de minor ondernemerschap, ook hier ging ik als marketeer aan de slag. De passie voor marketing groeide en ik wilde mezelf hier meer in verdiepen en ontwikkelen. Door aan de slag te gaan binnen het bedrijf van mijn vader en het doen van onderzoek naar een marketinggericht onderwerp ben ik gegroeid tot een gepassioneerd marketeer.


Onze producten

Logo Animatie

Grote keuze aan logo animaties voor je eigen logo. Door middel van video komt jouw logo tot leven. De animatie laat samen met het logo zien wat voor ondernemer/bedrijf jij bent. 


Real life Animatie

Logo animaties verwerkt in real life. Real life video's laten in combinatie met jouw logo zien waar je bedrijf voor staat en wat jouw bedrijf te bieden heeft. 

Call to Action Animatie

Animatie met Call to Action voor je klant. Aan de hand van video wordt in combinatie met je logo aan de bezoeker gevraagd om over te gaan op een door jouw gekozen actie. 


Social Media Animatie

Animatie verwijzend naar je social media. Aan de hand van video animatie wordt de bezoeker bekend gemaakt met en/of doorverwezen naar jouw diverse social media kanalen. 

Tekst Animatie

Vertel je boodschap met tekst animatie. Een unieke manier om jouw boodschap door middel van video animatie naar voren te brengen.Thema Animatie

Logo animatie speciaal voor thema's, denk bv. aan kerst. Voor elke gelegenheid, thema of feestadag biedt HollywoodLogo een passende animatie. 

Filter Animatie

Filter animaties voor over je bestaande video. Keuze uit diverse filters. bestaande video's. Breng nog meer dimensie in je bestaande video aan de hand van een passende filter animatie. 

Overgang Animatie

Overgang animatie voor tussen de scenes. Keuze uit diverse overgang animaties. Maak jouw video nog professioneler door gebruik te maken van overgang animaties tussen de scenes. 


Overlay Animatie

Animaties voor over je video. Keuze uit diverse extra's om toe te voegen aan je bestaande video. Maak je video nog professionelere door bijvoorbeeld het gebuik van een ondertitel. 


Lekker Koekje?