arrow_drop_up arrow_drop_down

Over WelkomPop

Een warm welkom, ook online!

WelkomPop

WelkomPop vormt samen met HollywoodLogo e PromoVideo, VideoProf. WelkomPop is een video software waarmee je jouw internet marketing een boost kunt geven. Internet marketing is niet meer weg te denken binnen de marketing van nu. Sinds 2013 hebben wij ons in deze materie verdiept en ons gefocust op een aantal belangrijke onderdelen. WelkomPop springt eruit. Dit is een unieke manier van welkom heten. Bijkomend voordeel, automatisch gebruik van video (belangrijk voor de zoekresultaten) en zeer persoonlijk.

Een warm welkom, ook online!

Hoe kan je nou ook online jouw klanten persoonlijk welkom heten en benaderen? Je kent het wel, een klant komt jouw bedrijf binnen stappen en jij heet hem persoonlijk welkom, bied hem een kopje koffie of thee aan en gaat in gesprek. Maar hoe doe je dit nu online? WelkomPop wil graag het gevoel wat je als klant of gast hebt wanneer je een bedrijf binnenstapt ook online realiseren. Het merendeel van de klanten vergaart kennis via het internet en komt hier dan ook vaak als eerste met jouw bedrijf in contact. WelkomPop is de manier om het bovengenoemde gevoel ook online waar te maken. Het is een unieke marketing tool waarmee je jouw klanten gemakkelijk en persoonlijk ook online kan benaderen.

Ook online jouw klanten persoonlijk en hartelijk welkom heten?

Wil je geen klanten meer mis lopen, de hoeveelheid bezoekers die jouw website wegklikken drastisch verlagen en voorkomen dat bestaande klanten overstappen naar de concurrent? Wil je graag snel en gemakkelijk een klantenbestand opbouwen en graag meer traffic naar jouw website genereren? Ben jij ondernemer en wil je graag meer uit je internet marketing halen? Dan is WelkomPop de online marketingtool voor jou! WelkomPop is een unieke manier om klanten ook via de website warm welkom te heten. Aan de hand van WelkomPop genereer je meer traffic op je website en het zorgt voor een versterkt gebruikersgemak met een groei van je klantenbestand tot gevolg.

  • Genereert meer traffic op de website
  • Versterkt gebruikersgemak en Verlaging van je bounce rate
  • Groei van je klantenbestand
  • Jouw klanten op een unieke wijze welkom heten en verder helpen
  • Op een persoonlijke en gemakkelijke manier jouw klanten door jouw website heen geleiden
  • Jouw klanten nog persoonlijker online te woord staan aan de hand van op maat gemaakte video's  

Ons team

Floor van Oirschot

Gepassioneerd Marketeer

Geboren in 1995 en opgegroeid in een ondernemersgezin. Met passie voor de horeca ben ik in 2013 gestart met de Hbo-opleiding Hotel- en Eventmanagement aan Hogeschool Tio. Gedurende mijn eerstejaars stage heb ik binnen Bilderberg Kasteel Vaalsbroek mogen proeven, hoe het werkt op de Sales en Marketing afdeling en kreeg een passie voor deze kant van het ondernemen. Hierna kwam deze passie nogmaals tot zijn recht in de minor ondernemerschap, ook hier ging ik als marketeer aan de slag. De passie voor marketing groeide en ik wilde mezelf hier meer in verdiepen en ontwikkelen. Door aan de slag te gaan binnen het bedrijf van mijn vader en het doen van onderzoek naar een marketinggericht onderwerp ben ik gegroeid tot een gepassioneerd marketeer.

Arjan van Oirschot

Gepassioneerd Ondernemer

Geboren in 1966, en opgegroeid in een ondernemersgezin, is het ondernemen met de paplepel ingegoten. Als Bouwmachine fabrikant, en (internationaal) verkoper van deze, eigen, machines heb ik alle facetten van het ondernemerschap mezelf eigen gemaakt. Op dit moment gefascineerd door, en mezelf gespecialiseerd in, “het nieuwe online zaken doen”. Als kleine jongen liep ik nog naar de buren voor het maken van een kopietje, en juist deze generatie help ik met het ontrafelen van alle moderne ontwikkelingen die razendsnel op je afkomen. Ik leg, op hun manier uit, wat wel en wat niet te doen en uiteraard ook op welke manier.Onze Producten

Basis

Het hele jaar door jouw klanten ook online persoonlijk welkom heten? Met WelkomPop Basis krijg je één complete videoreeks tot je beschikking waarmee je, jouw gasten persoonlijk aanspreekt via jouw website.

Video op Maat

Jouw boodschap nog persoonlijker maken? Kies dan voor WelkomPop Video Op Maat. Jouw eigen boodschap verwerkt in één of meerdere video's.Unlimited

Met WelkomPop Unlimited heb je onbeperkt toegang tot alle bestaande videoreeksen. Zo kun je het hele jaar door jouw klanten ook online persoonlijk te woord staan.Lekker Koekje?