arrow_drop_up arrow_drop_down
Video Aspect Ratio: 4:1

HollywoodLogo

Hollywood Style Logo Animatie

Uniek & Onderscheidend

Op een unieke en onderscheidende manier jouw logo aan de klant presenteren.

Brengt je logo 'letterlijk' tot leven

Door het gebruik van video veranderd het statische logo in een levend beeld. 

Trekt direct de aandacht

Door gebruik van bewegend beeld trekt jouw logo direct de aandacht van je klant

Versterkt je online marketing strategie

De combinatie van een unieke manier van logo presentatie en video onderscheid je van je concurrenten.

Hoger binnen de zoekresultaten

Stijging in de zoekresultaten door het gebruik van video. 

Meer traffic naar je website

Door de unieke manier van logo presentatie wordt de aandacht van je klant direct getrokken en stijgt het aantal bezoekers van je website. 

Hollywood style ook beschikbaar voor jou

Kijk rond op de site, een keur aan mogelijkheden voor bedragen die je positief verrassen.. 

Meer dan 900 logo Animaties

Keuze uit meer dan 900 logo animaties. Voor elke ondernemer een passende stijl. 

Laat meer zien dan alleen het Logo. 

Laat niet alleen je logo zien maar verteld ook jouw verhaal.

HollywoodLogo

Hoe kun je nu op een unieke en onderscheidende manier je logo presenteren? Je hebt als ondernemer nagedacht over hoe jouw logo eruit ziet, welke kleuren, vormen en teksten ga ik gebruiken? Na een prachtig logo ontworpen te hebben kom je erachter dat het nog steeds (weliswaar mooi) maar een relatief statisch beeld is. HollywoodLogo brengt je logo 'letterlijk' tot leven.


Met ruim 900 logo animaties kun je jouw logo op een unieke en onderscheidende manier presenteren aan je klant. Niet alleen wordt hiermee de aandacht van je klant getrokken maar je laat ook jouw concurrentie ver achter je met een moderne manier van logopresentatie. HollywoodLogo is de manier om jouw logo tot leven te brengen en direct de aandacht te trekken van je klanten. 

Unieke manier van Logo presentatie 

HollywoodLogo bied Hollywood style logo animaties. Hierbij wordt je logo aan de hand van video gepresenteerd aan de klant. Het gebruik van animatie brengt jouw logo tot leven. Het is een unieke manier van logo presentatie waarmee je direct de aandacht trekt en de concurrentie ver achter je laat op het gebied van video marketing. Met een logoanimatie van HollywoodLogo presenteer je jouw logo op een unieke en onderscheidende manier aan je doelgroep.

Laat meer zien dan alleen je Logo 

HollywoodLogo heeft niet alleen gedacht aan video animatie voor het logo zelf, maar ook aan de mogelijkheid om het verhaal achter de ondernemer/het bedrijf in een korte video te presenteren. Met de HollywoodLogo animaties kun je dus niet alleen je logo op een unieke en indrukwekkende manier presenteren, ook het verhaal achter jouw en je bedrijf kan worden verwerkt in de diverse animaties. Het maakt daarbij niet uit wat voor bedrijf/ondernemer jij bent, met ruim 900 logo animaties is er voor iedereen een passende stijl. 

Trekt direct de aandacht

Door de unieke en onderscheidende manier van Logo presentatie trek je gelijk de aandacht van je klant. Hij ziet iets nieuws en wordt hierdoor nieuwsgierig. De aandacht wordt vastgehouden door de diversiteit in animaties. Dit zorgt ervoor dat er meer traffic wordt gegenereerd naar jouw website. Je doelgroep wil graag meer van jouw bedrijf zien en krijgt gelijk het gevoel dat ze te maken hebben met een professionele onderneming. 

Meer dan 900 Logo Animaties 

Met ruim 900 logo animaties kun je jouw logo op een unieke en onderscheidende manier presenteren aan je klant. Niet alleen wordt hiermee de aandacht van je klant getrokken maar je laat ook je concurrentie ver achter je met een moderne manier van logopresentatie. Met ons enorme aanbod aan logo animaties is er voor iedere onderneming een passende stijl. Daarnaast zijn er diverse categorie├źn voor verschillende doeleinden. Wil je jouw verhaal vertellen ga dan voor een real life animatie of wil je dat de klant overgaat tot een bepaalde actie, kies dan voor een call to action animatie! Voor iedere ondermer en voor ieder doel een passende animatie!

Hollywood Style Logo Animatie!

Wil je jouw logo tot leven brengen, direct de aandacht van je klant trekken en je concurrentie ver achter je laten als het gaat over video marketing? Wil je op een unieke en onderscheidende manier jouw logo presenteren aan je doelgroep, stijgen in de zoekresultaten en gelijk aan de hand van je logo een deel van je verhaal vertellen? Ben jij ondernemer en wil je graag meer uit je internet marketing halen? Dan is HollywoodLogo de oplossing!


HollywoodLogo is een unieke manier om jouw logo te presenteren aan je doelgroep. Aan de hand van HollywoodLogo vertel je bij het tonen van jouw logo waar je bedrijf voor staat. Daarnaast trekt het gelijk de aandacht en geneer je een betere positie binnen de zoekresultaten door het gebruik van video.


  • Trekt direct de aandacht van je klanten.
  • Een unieke wijze om jouw logo aan je doelgroep te presenteren.
  • Stijging in de zoekresultaten door het gebruik van video.
  • Ruim 900 logo animaties, voor elke ondernemer een passende stijl.
  • Laat je concurrenten ver achter je met deze update voor jouw videomarketing.
  • Genereert meer traffic op de website.

Welke Animatie(s) zoek je?

Logo Animatie

Binnen de categorie Logo Animatie vallen video's waarin je logo op een unieke manier wordt gepresenteerd. Hierin staat jouw logo centraal.  Door het gebruik van video komt jou logo tot leven en wordt de aandacht van de bezoeker naar het logo toegetrokken. Er zijn binnen deze categorie diverse stijlen beschikbaar. Een passende animatie voor elke sector.

Real Life Animatie

Binnen deze categorie vallen Logo animaties verwerkt in real life video's. De Real life video's bestaan zoals de naam al aangeeft uit video's uit de praktijk. De Real life video's laten in combinatie met jouw logo zien waar je bedrijf voor staat en wat je bedrijf doet. Hiermee toon je niet alleen je logo op een unieke wijze maar vertel je gelijk jouw verhaal. 

Call to Action Animatie

De Call to Action Animaties, Animaties met Call to Action voor je klant. Aan de hand van video wordt in combinatie met jouw logo aan de bezoeker gevraagd om over te gaan op een zelf gekozen actie. Aan de hand van een Call to Action Animatie trek je direct de aandacht voor een bepaald doel. Je kunt de klant zo op een unieke manier overthuigen om een bepaalde handeling uit te voeren. 

Social Media Animatie

Met een social media Animatie wordt er verwezen naar social media kanalen van jou keuze. Aan de hand van video animatie wordt de bezoeker bekend gemaakt met en/of doorverwezen naar jouw diverse social media kanalen. Aan de hand van deze animaties vraag je op een onderscheidende manier aan de klant om een bezoekje te brengen aan de door jouw gekozen kanalen. 

Tekst Animatie

Vertel je boodschap met een tekst animatie. Binnen de categorie tekst animatie trek je aan de hand van video de aandacht voor een bepaalde boodschap. Het gebruik van video trekt de aandacht en zorgt ervoor dat mensen nieuwsgierig zijn naar wat er gaat gebeuren. Hierdoor worden jouw views voor de gekozen boodschap hoger. 

Thema Animatie

HollywoodLogo bied ook Logo animaties speciaal voor thema's, denk bijvoorbeeld aan Kerst. Er zijn in een jaar diverse feestdagen en daarnaast kun je als ondernemer voor specifieke momenten een unieke video animatie nodig hebben. De categorie thema animatie bied deze voor elke gelegenheid, thema of feestdag. HollywoodLogo heeft voor iedereen en elke situatie een passende animatie. 

Filter Animatie

Filter animaties voor over je bestaande video. Met Filter Animaties kun je jouw bestaande video net even iets extra's geven. Er is keuze uit diverse filters. Breng nog meer dimensie in je bestaande video aan de hand van een passende filter animatie en geef jezelf een nog professionelere uitstraling op het gebied van video marketing. 

Overgang Animatie

Overgang animaties voor tussen de scenes. Keuze uit diverse overgang animaties. Hiermee krijg je de kans om jou logo tijdens een bestaande video op een unieke wijze te presenteren en onstaan er pauze momenten voor de kijkers.  Maak jouw video nog professioneler door gebruik te maken van overgang animaties tussen de scenes. 

Overlay Animatie

Animaties voor over je video, denk bijvoorbeeld aan een ondertitel. Keuze uit diverse extra's om toe te voegen aan je bestaande video. Ook met deze animaties geeft je een extra dimensie aan je bestaande video. Maak jouw video nog professionelere door het gebuik van deze animaties. 

Lekker Koekje?